Loading




KERSTAVOND DINER

Huisgemaakte terrine van “gravad lax” zalm

met zeezout, oude jenever en dille met een quenelle van avocado,

cocktailsaus, diverse salades, croutons 

***
Bouillon van gevogelte
Gerookte eendenreepjes, bosuitjes, peterselie, selderij,

meergranen brood, roomboter
***
 Gepocheerde grietfilet met scampi

op een spiegel van waterkers saus

***
Onderbreking met Lychee sorbet

met witte Port

***
Hertenrug filet
Tournedos van boerderijhert met rodewijnsaus, truffel-aardappeltaart, cassave,

haricots verts ingerold in spek, Brussels lof

-OF-
Ierse runderhaas
Ierse biefstuk van de runderhaas, rodewijnsaus, truffel-aardappeltaart, cassave,

haricots verts ingerold in spek, Brussels lof
***
Parade van snoeperijen
Grand cru-chocolade met Tia-Maria, macaron, yoghurtijs

volgens eigen recept en crème van pistache

***

€ 58,00