Huisgemaakte terrine van “gravad lax” zalm
met zeezout, oude jenever en dille met een quenelle van avocado,
cocktailsaus, diverse salades, croutons
***
Bouillon van gevogelte
Gerookte eendenreepjes, bosuitjes, peterselie, selderij,
meergranen brood, roomboter
***
Gepocheerde grietfilet met scampi
op een spiegel van waterkers saus
***
Onderbreking met Lychee sorbet
met witte Port
***
Hertenrug filet
Tournedos van boerderijhert met rodewijnsaus, truffel-aardappeltaart, cassave,
haricots verts ingerold in spek, Brussels lof
-OF-
Ierse runderhaas
Ierse biefstuk van de runderhaas, rodewijnsaus, truffel-aardappeltaart, cassave,
haricots verts ingerold in spek, Brussels lof
***
Parade van snoeperijen
Grand cru-chocolade met Tia-Maria, macaron, yoghurtijs
volgens eigen recept en crème van pistache
***
€ 58,00