Loading


20 PROEVERTJES PAAS-MENU

Op 31 MAART EN 1 APRIL 

20 PAAS-PROEVERTJES-MENU”

OP ZONDAG- EN MAANDAGMIDDAG ONTVANGST OM 12.30 UUR

OP ZONDAG- EN MAANDAGAVOND ONTVANGST OM 18.30 UUR

 

Ontvangst met een bruisend huisaperitief 

***
Huisgemaakte terrine van zeetong met cocktailsaus

 ***
Pastei van bizon met gekonfijte vijgen
***
Huisgemaakte terrine van gevogelte 

***
Wijngaardslak met kruidenboter van de chef
***
Kalfs kroketje

***
Heldere runderbouillon
***
Licht gebonden aspergere met aalfilet soepje en geslagen room
***

Gebakken kabeljauwfilet
***
Gepocheerde zalmfilet op een stamppotje met  Hollandse saus
**
Scampi gebakken met kreeftensaus

***
Huisgemaakte vruchtensorbet met likeur
***
Lamshaasje met spek
***
Gevulde ravioli-Carne
***
Medaillon van varkenshaas en pastinaak
***
Stoofpannetje van het rund met tijmsaus

***
Buideltje met kruidenkaas
***
Oud Hollandse kaas en Kletzen brood
***
Huisgemaakt roomijs met Amarene kersen
***
Panna cotta uit de oven met vanille saus
***
Witte chocolademousse

***

Het “20 Paas-proevertjes-menu” is in combinatie met ons drank arrangement.

 Inclusief witte huiswijn, rode huiswijn en zoete huiswijn ook alcoholvrije huiswijnen, koffie en thee, alle frisdranken, bier van de tap en alle speciaal bier soorten, witte/rode port, sherry, vermouth, jonge en oude jenever en andere niet alcoholische dranken gedurende 5 uren. 

Prijs voor dit uitgebreide luxe all-in assortiment € 94,00